0
Košík je prázdný
0

    Bezdrôtový reproduktor Bluesound PULSE FLEX 2i, čierny

    Bezdrôtový reproduktor Bluesound PULSE FLEX 2i, čierny
     
    Výrobca
    BLUESOUND
    Kód
    1310
    Part No.
    BLSND FLEX 2i BLACK
    Dostupnosť po pobočkách
    Vaša cena bez DPH
    290.83 EUR
    DPH
    20%
    Vaša cena s DPH
    349.00 EUR
    Objednať
    Hodnotenie produktu
    Hodnotené 0x
    Porovnať Tlač

      Podrobnosti o produkte

      BLUESOUND PULSE FLEX 2i je prenosný bezdrôtový širokopásmový reproduktor ponúkajúci špičkovú reprodukciu zvuku. Umiestnite dva do jednej miestnosti, spojte ich do stereo páru, alebo si jeden z nich vezmite von do parku. Je to náš najmenší reproduktor, ktorý vám umožní si užiť výborne znejúcu hudbu v každom kúte vášho domova.

       

      HIFI. KEDYKOĽVEK. KDEKOĽVEK.

      PULSE FLEX 2i využíva WiFi pripojenie, pomocou ktorého ste schopný nastaviť váš nový prehrávač už v priebehu niekoľkých minút. Jednoducho otvorte BluOS Controller aplikáciu a nechajte sa sprevádzať krok za krokom. Môžete si ho pomenovať podľa seba, priradiť mu miestnosť, upraviť audio nastavenia a priradiť až 5 profilov, ktoré vám pomocou jedného kliknutia umožnia počúvať vaše obľúbené rádio stanice, hudobné služby a playlisty. Keď ho raz zapojíte, ostane pevne pripojený na vašej sieti, a to vďaka novému 2-pásmovému Wi-Fi enginu, ktorý sa postará o nulové výpadky a oneskorenia počas počúvania hudby.

       

      BOHATÝ, PRIESTORU VZDORUJÚCI ZVUK.

      PULSE FLEX 2i predčí všetky vaše očakávania pomocou bohatého a detailného zvukového prednesu, ktorý zaplní každú miestnosť. Najmodernejší basový menič dodáva ozajstnú mohutnosť tomuto malému ale výkonnému prehrávaču, a s pomocou pokročilého DirectDigital™ zosilňovača vám umožní vychutnať si všetkú vašu hudbu naplno, a to bez kompromitovania kvality na úkor veľkosti a praktickosti.

       

      NECHAJTE SA OBKLOPIŤ ZVUKOM.

      PULSE FLEX 2i môžete jednoducho spárovať s iným Bluesound prehrávačom a streamovať tak perfektne zosynchronizovanú hudbu v rôznych izbách. Kombináciou PULSE FLEX 2i spoločne s PULSE SOUNDBAR 2i a SUB je možné vytvoriť systém s Dolby Digital priestorovým zvukom pre ohromný zážitok pri pozeraní filmov.

       

      STREAMUJTE HUDBU. BEZ OHĽADU NA TO ODKIAĽ.

      BluOS Controller aplikácia je vašou vstupenkou k miliónom skladieb - umožní vám streamovať hudbu z vašich streamovacích služieb, naladiť si váš obľúbený podcast alebo jednoducho pripojiť vašu lokálnu hudobnú knižnicu. Vďaka aptX® Bluetooth® technológii môžete prehrávať zvuk z vášho Bluetooth zariadenia, a to všetko v krištáľovo čistej CD kvalite.

       

      NAJLEPŠIE HLASOVÉ OVLÁDANIE.

      Prepojte váš Bluesound prehrávač s Amazon Alexa alebo Apple Home aplikáciou a užite si jednoduché ovládanie pomocou vášho hlasu. Stačí sa spýtať Alexy alebo Siri na akúkoľvek skladbu alebo váš obľúbený playlist, pozastavenie prehrávania, preskočenie skladby, alebo dokonca na to, v ktorej izbe chcete počúvať. Alexa a Siri vám prinášajú úplne nový zážitok z počúvania hudby vo vašom dome.

       

       

       

       


      Produkt manažér:

      Obchodné oddelenie,  +421268204060,  sales@sortec.sk

      Poslať info

       

      Otázka k tomuto produktu

      Váš e-mail
      Dotaz
      Stránka je chránená pomocou Google reCAPTCHA

      Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentár
      Mám o produkt záujem
      Stránka je chránená pomocou Google reCAPTCHA

      Odoslať informáciu o produktu známemu

      Váš e-mail
      Odoslať na e-mail
      Komentár
      Stránka je chránená pomocou Google reCAPTCHA

      Našli ste chybu?

      Popis vady
      Váš e-mail
      Stránka je chránená pomocou Google reCAPTCHA