0
Košík je prázdný
0
    13.09.2023

    Ak vo svojej prevádzke stále používate statické panely s ponukami, tu sú tri hlavné dôvody, prečo konečne prejsť na digitálne menuboardy.

    1. Zvýšenie tržieb - Výskumy ukazujú, že po inštalácií digitálnych menuboardov sa tržby v reštauráciách zvýšili o približne 10 až 15 percent. Taktiež si majitelia reštaurácie môžu vybrať položky zobrazované na menuboarde na základe dopytu zákazníkov, vysokej marže, akcií a zásob. Digitálne menuboardy tak zobrazujú položky s lepšími maržami s cieľom nalákať zákazníkov na ich kúpu, čo zvyšuje možnosť predaja tovarov a služieb v reštaurácii.


    2. Zníženie nákladov - Statické menu je potrebné aktualizovať manuálne. To si vyžaduje čas aj peniaze. Tlač nového menu pri každej zmene sezóny alebo kampane môže byť finančne náročne. Okrem toho pribúdajú aj mzdové náklady spojené s potrebou zamestnanca, aby manuálne nainštaloval tabule s ponukami či pracne vypisoval denné menu kriedou na tabuľu. Na rozdiel od statických tabúľ tie digitálne ušetria čas aj námahu zamestnancom jednoduchou správou a umožní im to sústrediť sa tak na dôležitejšie veci, ako je jedlo a zákazníci.


    3. Upútanie pozornosti zákazníkov - Digitálne menu je vizuálne príťažlivejšie a ľahšie čitateľné ako statické menu navyše dodáva Vašej reštaurácii moderný a svieži vzhľad. Svoje digitálne menu môžete použiť na zviditeľnenie špeciálnej ponuky jedál či nápojov. Digitálne menuboardy umožňujú skutočne zaujať Vašich zákazníkov a zviditeľniť Vašu reštauráciu.
     
    Ste pripravení začať s digitálnymi menuboardami?
    Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme: avemeo@sortec.sk